O lume întreagă la picioarele tale

Având transportul de calitate asigurat, distanțele nu ți se vor mai părea așa de lungi. Oriunde dorești să mergi, fie de la aeroport, fie de la tine acasă, noi te ajutăm să ajungi mai repede, în condiții de maximă siguranță.

Compania noastră, Cidu Taxi, având sediul la Brașov, chiar în inima României, îți stă la dispoziție cu o flotă formată din mașini de lux și șoferi atestați profesional.

Tu trebuie doar să ne spui unde dorești să ajungi și care este data și ora sosirii la aeroport, iar noi suntem gata pentru satisfacerea cerințelor tale.

Turist? Călător de afaceri? Te ducem noi!

Fie că ești pentru prima dată în România, fie că dorești un traseu turistic sau ai venit într-o călătorie de afaceri, șoferii noștri și mașinile pe care ți le punem la dispoziție corespund nevoilor tale în totalitate.

Fiind o companie bazată în Brașov, avem posibilitatea să oferim servicii premium de transfer de la Aeroportul Internațional Sibiu sau de la Aeroportul București Otopeni. Rutele cel mai des oferite clienților noștri sunt: Otopeni București – Brașov, respectiv Aeroport Sibiu – Brașov.

Însă, ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri și le oferim o călătorie relaxantă, confortabilă și memorabilă.

Vrei să ceri o cotație de preț pentru călătoria ta?

De ce să ne alegi pe noi?

Ai numeroase motive să-ți începi călătoria cu noi! Principalul obiectiv al firmei noastre este de a îți asigura confort și siguranță. Dăm dovadă de:

Punctualitate

Profesionalism

Responsabilitate

Respect pentru fiecare pasager

Seriozitate

Disponibilitate 24 / 7

În plus, tarifele noastre competitive sunt la cel mai bun raport calitate-preț pentru condițiile de transport oferite.

+40 744 223 210

Disponibilitate 24 / 7