Fie că ai nevoie de transport pentru mai multe persoane, fie că dorești un autovehicul spațios pentru propriul tău confort, noi avem soluția potrivită.

Flota noastră dispune de autovehicule premium marca Audi, Mercedes cu 4+1 locuri și microbuze cu 8+1 locuri, pentru a satisface orice cerințe de transport. Te vei putea baza pe noi în ceea ce privește siguranța, confortul și punctualitatea ta.

Activitatea noastră principală constă în oferirea de servicii de transport pe distanțe medii și lungi.
Mercedes Benz E-class
Minivan Mercedes Viano (7+1)
Transfer aeroport

Otopeni "Henri Coanda" - Brasov

65 €
100 €
Transfer aeroport

Otopeni "Henri Coanda" - Sibiu

130 €
200 €
Transfer aeroport

Sibiu "Ilie Rotaru" - Brasov

65 €
100 €
Transfer

Brasov - Bucuresti

75 €
115 €

Trasee turistice

Țara noastră are multe peisaje minunate și regiuni frumoase de vizitat. De aceea, la cererea clienților noștri, ne-am extins serviciile și oferim mai mult decât transport intern sau transfer aeroport.

Putem să îți oferim o întreagă experiență turistică, într-o regiune din România sau din Europa aleasă de tine sau recomandată de noi. Astfel, elimini grija transportului și doar te bucuri de drum.

Cu noi, ajungi în siguranță la destinație și vei putea întemeia o adevărată relație de prietenie cu șoferul, acesta fiind atestat profesional, bun cunoscător de limba engleză și pregătit să îți fie însoțitor de nădejde în excursia ta.

Transport intern

Oferim soluții de transport nu doar de la aeroport, ci și intern, pe distanțe medii și lungi în România.

Așadar, indiferent dacă ai o călătorie de afaceri sau personală, indiferent dacă ești însoțit de una sau până la 8 persoane, noi te putem duce acolo unde îți dorești.

Atuurile noastre: punctualitate, seriozitate, profesionalism și siguranță

Transport internațional

Serviciile Cidu Taxi depășesc granițele țării. Suntem dispuși să îți oferim transport către orice destinație din Europa, în cele mai bune condiții de confort și siguranță. Mașinile noastre sunt pregătite să satisfactă orice cerințe, iar șoferii noștri atestați profesional sunt însoțitorii tăi perfecți spre orice destinație.

Serviciile noastre sunt disponibile pentru tine 24 / 7, indiferent de condiții.

Vrei să îți transformi călătoria într-o experiență plăcută? Află mai multe despre tarifele noastre și solicită o cotație de preț!


+40 744 223 210

Disponibilitate 24 / 7